Tuoretuotteiden kotiinkuljetus: 22.05.-18.06. tehdyt tilaukset heinäkuun (02.07.) jakoon ja 19.06.-23.07. tehdyt tilaukset elokuun (06.08.) jakoon
Grow Kit – Helpo tapa kasvattaa omat sienesi vaikka keittiön pöydällä.

Kauan odotettu uutuus - Grow Kit on vihdoin täällä!

Grow Kit on helppo paketti jolla voit kasvattaa omat sienesi vaikka keittiön pöydällä. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Avaa läppä ja pidä kosteana kunnes sato on valmis! Kaunis paketti sopii myös hyvin lahjaksi. Ohjeet löydät tuotesivulta.

Grow Kit tuotesivu
Asiakkaan sienipenkki

Tee oma sienipenkki!

Kevät, kesä ja syksy on hyvää aikaa oman sienipenkin perustamiseen. Se on erittäin helppoa ja hauskaa, ja voit kerätä sieniä myöhäiseen syksyyn asti. Sienipenkki on todella satoisa eikä sitä tarvitse juuri hoitaa. Lue ohjeet tuotesivulta ja päivitä piha, puutarha tai parveke sienipenkillä.

Ohjeet ja kasvualustat

Kestävää kaupunkiviljelyä Tampereella

Satohuone on yhden hengen kaupunkiviljely-yritys Tampereen Ristinarkussa. Viljelen käsityönä korkealaatuisia ja huipputerveellisiä gourmet-ruokasieniä (osterivinokasta) ja syötäviä versoja ravintoloille, jälleenmyyjäliikkeille ja kuluttaja-asiakkaille. Lisäksi myyn verkkokaupassani sienten kotikasvatustarvikkeita.

Ympärivuotisessa tuotannossa on panostettu erityisesti ekologiseen kestävyyteen ja ympäristöarvoihin. Näistä voit lukea lisää Yritys-sivulla. 

Tuoretuotteita voi tilata Tampereella näiltä sivuilta suoraan kotiovelle kuukausittain. Lue lisää tai tutustu tuotteisiin alla olevasta napista!


Viljelen tilauksesta

ja tuon sinulle joka kuukausi taatusti tuoretta, terveellistä ja herkullista lähiruokaa.

Kotiinkuljetus toimii siis ns. kestotilauksena eli tuotteet toimitetaan automaattisesti haluamaasi osoitteeseen kuukausittain. Voit muuttaa tilaustasi tai perua sen milloin tahansa - vaikka heti ensimmäisen toimituksen jälkeen. Tuotteet viljellään tilauksesta, joten saat aina tuoreimmat mahdolliset lähisuperruoat. Näin minimoimme hävikin ruoan ja myös ravintoaineiden suhteen.

Tee ensitilaus verkkokaupassa ja nauti säännöllisesti!

Kotiinkuljetus toimii vain Tampereella, mutta naapurikunnatkin on toki huomioitu. Nokian, Ylöjärven, ja Kangasalan asiakkaita palvelen Reko-ruokapiirien kautta.

Kotiinkuljetuksen voi tilata myös kertaluontoisesti.

Reko-ruokapiirit

Jos Rekot eivät ole tuttuja, kannattaa tutustua pikimmiten! Rekoista saa ostaa laadukasta lähiruokaa suoraan tuottajilta, mikä on eettistä ja myös reilua tuottajia kohtaan.

Homma toimii Facebookin Reko-ryhmissä, jossa oman alueen lähituottajat julkaisevat listan tilattavista tuotteista, ja halukkaat tilaavat julkaisua kommentoimalla. Sitten jakopäivinä tehdään itse kaupat. Jakopäivät ovat aina kahden viikon välein samassa paikassa samaan aikaan. Helppoa! Rekoista löytyy yleensä myös tuotteita joita ei ole kaupoissa lainkaan myynnissä.

Satohuoneen tuotteita saa vakituisesti Tammelantorin, Ahlmanin, Hervannan, Kangasalan, Nokian ja Ylöjärven Rekoista.

Tästä linkistä löydät listan kaikista Pirkanmaan Rekoista jakopaikkoineen ja -aikoineen (avautuu uuteen ikkunaan).

Uutuudet