Tuoretuotteiden kotiinkuljetus: 19.06.-23.07. tehdyt tilaukset elokuun (06.08.) jakoon ja 24.07.-20.08. tehdyt tilaukset syyskuun (03.09.) jakoon

Käyttöehdot


Yleistä

"Satohuone" on Satohuoneen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy:

Satohuone

Y-tunnus: 3242219-5

Postiosoite: Tornimäenkatu 9 B 26, 33560 Tampere

Käyntiosoite: Kässälänkatu 4, 33560 Tampere

Puhelinnumero: 0451350206


Satohuone 3242219-5 (jäljempänä myyjä, verkkokauppa tai Satohuone) myy verkkokaupassa tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Tilaaminen ja maksaminen (tuoretuotteet kotiinkuljetuksella)

Tekemällä tilauksen verkkokaupassa asiakas hyväksyy käyttöehdot, toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut.

Maksamalla verkkokaupan ostokset tarjotuilla maksutavoilla ja valitsemalla toimitustavaksi "Kotiinkuljetus - Kestotilaus" asiakas sitoutuu saman tilauksen tilaamiseen säännöllisesti kuukausittain (kestotilauksena). Kestotilaus on voimassa toistaiseksi. Kestotilauksen kuukausihinta on verkkokaupassa tehdyn ja maksetun tilauksen hinta (sisältäen verkkokaupan kassalla lasketut mahdolliset toimituskulut). Kotiinkuljetuspalvelu on käytössä rajatuilla postinumeroalueilla Tampereella. Jos asiakas syöttää tilaustietoihin postinumeron, joka kuuluu toimitusalueeseen, toimitustapa tulee näkyviin ja valittavaksi. Jos asiakkaan osoite ei kuulu toimitusalueeseen, kotiinkuljetuspalvelua ei tule kassalle näkyviin eikä tilausta voi tehdä.

Myöhemmät kestotilauksen maksut veloitetaan sähköpostiin lähetettävillä laskuilla. Laskutus on asiakkaalle lisäkuluton maksutapa. Laskut lähettää Satohuone Holvi-yritystilipalvelun kautta. Sähköpostilaskun lähettäjän nimenä näkyy "Holvi.com" ja lähettäjän sähköpostiosoitteena näkyy "invoices@holvi.com". Laskujen maksuaika on 14 vuorokautta laskun päiväyksestä. Laskut tulee maksaa laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä. Maksamattomista laskuista lähetetään asiakkaalle kehote laskun maksamiseen. Jos laskua ei tästä huolimatta makseta, lähetetään virallinen maksumuistutus. Virallisen maksumuistutuksen yhteydessä voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko sekä huomautusmaksu. Mikäli laskua ei maksukehotuksesta huolimatta makseta, Satohuone voi siirtää saatavan perintään. Satohuone pidättää oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita, ja irtisanoa kestotilaussopimuksen välittömästi, jos laskuja ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Irtisanominen ei vapauta asiakasta maksamattomista laskuista. Mikäli asiakas on maksanut enemmän kuin laskuun on merkitty, siirretään liikasuoritus vähennettäväksi seuraavan tilausjakson (kuukausi) hinnasta tai se palautetaan asiakkaalle niin sovittaessa.

Jos asiakas muuttaa erikseen tilausta, hinta päivittyy muutosten mukaisesti. Tilausta muutettaessa voimassa ovat samat hinnat kuin verkkokaupassa, mukaanlukien toimituskulut ja niiden määräytymisen perusteet.

Maksamalla verkkokaupan ostokset tarjotuilla maksutavoilla ja valitsemalla toimitustavaksi "Kotiinkuljetus - Kertatilaus" asiakas sitoutuu tilaamaan valitsemansa tuotteet vain kertaluontoisesti. Tällöin tilaus toimitetaan vain yhden kerran, seuraavana jakopäivänä johon on tilauksesta yli 14vrk. Koska tilaus on kokonaisuudessaan tällöin verkkokaupassa maksettu, ei sähköpostilaskuja lähetetä, eikä tilausta jatketa automaattisesti.


Tilaaminen ja maksaminen (kotikasvatustuotteet)

Tekemällä tilauksen verkkokaupassa asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Tilaus maksetaan verkkokaupan kassalla tarjottuja maksutapoja käyttäen. Maksetut tuotteet toimitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla toimitusehtojen mukaisesti.


Maksuvälittäjän (Visma Pay) ehdot:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.vismapay.fi/

Maksutavat:

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku - Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta
Toimitus

Katso erilliset toimitusehdot.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa, toimituksessa tai tuotteessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: antti@satohuone.fi ja puhelinnumero: 0451350206.