Tuoretuotteiden kotiinkuljetus: 22.05.-18.06. tehdyt tilaukset heinäkuun (02.07.) jakoon ja 19.06.-23.07. tehdyt tilaukset elokuun (06.08.) jakoon

Palautusehdot

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, poislukien tuotteet jotka ovat eivät lyhyen säilyvyytensä tai muun lainmukaisen seikan vuoksi ole kuluttajansuojalain peruuttamisoikeuden piirissä. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi kaikki tuoretuotteet sekä elävää kasvualustaa tai rihmastoa sisältävät tuotteet, kuten "Grow Kit", "DIY kasvatussetti", "Osterivinokkaan rihmasto" ja muut vastaanlaiset tuotteet. Tällaisilla tuotteilla ei ole peruuttamisoikeutta.

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä. 

Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.

Toimituskulut palautetaan edullisimman toimitustavan hinnan mukaan. Palautuskustannuksista vastaa asiakas.

Maksu palautetaan samalla tavalla millä tilaus on maksettu. Esimerkiksi kortilla maksettaessa palautuksen summa hyvitetään kortille. Mikäli tämä ei onnistu sovitaan toinen tapa maksun palautukselle. Maksu palautetaan 14vrk kuluessa peruuttamisesta.

Kuluttajansuojalain mukaista 14 vuorokauden peruutusoikeutta ei sovelleta Satohuone-verkkokaupan kotiinkuljetuspalvelun alaisiin tuotteisiin, sillä kaikki tilattavat tuotteet ovat lain poikkeuskohdan mukaisia eli helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Asiakas voi kuitenkin milloin tahansa irtisanoa tekemänsä kestotilauksen. Peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti tekstiviestitse, sähköpostitse tai Satohuoneen verkkosivujen (www.satohuone.fi) yhteydenottolomakkeella. Peruutuksen voi tehdä vapaamuotoisesti, ja peruutusta tehdessä asiakkaan on annettava nimensä, toimitusosoitteensa ja tarvittaessa tilausnumeronsa, jotta tilauksen peruuttaminen saadaan kohdistettua oikein. Tilauksen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Irtisanomisajan aikana erääntyvät maksut veloitetaan sopimuksen mukaisesti. Irtisanomisaikana tehtävät toimitukset toimitetaan sopimuksen mukaisesti, ellei asiakkaan kanssa sovita toisin. Irtisanomisajan päätyttyä kestotilaussopimus päättyy automaattisesti ja laskutus katkaistaan. Jos asiakas peruuttaa kestotilauksensa 14 vuorokautta ennen seuraavaa toimituspäivää, kyseisen toimituksen maksua ei veloiteta ja mahdollisesti jo suoritettu seuraavaa toimitusta koskeva maksu hyvitetään asiakkaalle.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Asiakkaan on pystyttävä näyttämään, että tuote on ollut virheellinen jo sen saapuessa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.