Tuoretuotteiden kotiinkuljetus: 19.06.-23.07. tehdyt tilaukset elokuun (06.08.) jakoon ja 24.07.-20.08. tehdyt tilaukset syyskuun (03.09.) jakoon

Tuoretuotteet kotiinkuljetuksella

Kotiinkuljetuksella

Satohuoneen herkulliset ja huipputerveelliset sienet ja versot toimitetaan suoraan kotiovellesi. Toimitustavaksi voit valita kestotilauksen, jolloin saat tuoreet tuotteet automaattisesti joka kuun ensimmäinen tiistai ovellesi. Voit myös valita kertatilauksen jolloin saat toimituksen vain seuraavana jakopäivänä. Tilausohjeet sivun lopussa.

Osterivinokas

Satohuoneen tuotteiden kulmakivi on tuore osterivinokas. Niitä voit maistella Tampereen hienoimmissa ravintoloissa tai omassa kodissa paikanpäälle tuotuna tai itse myyntipaikoista ostettuna. Katso myyntipaikat alempaa.

Huom. Osterivinokkaalle on ominaista muodostaa valkoista "nukkaa" sienten pinnalle. Se on normaalia ja täysin harmitonta!


Ravintoloille ja jälleenmyyjille

Tampereella ja lähikunnissa tarjoamme edulliset sopimushinnat, laadukkaat lähiruokatuotteet sekä joustavan ja mutkattoman palvelun. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot


Parasta Pirkanmaalta

Satohuoneen tuoretuotteille on myönnetty Parasta Pirkanmaalta -alkuperämerkki.

Parasta Pirkanmaalta -alkuperämerkki kertoo tuotteen tai raaka-aineen alkuperästä ja siitä, että tuote on valmistettu Pirkanmaalla.

Merkki on takuu laadukkaasta pirkanmaalaisesta lähiruoasta ja se ilmentää alueemme monipuolista ruokakulttuuria.

Alkuperämerkillä merkityt tuotteet ovat asiantuntijaraadin hyväksymiä ja täyttävät tarkat kriteerit raaka-aineiden alkuperästä sekä tuotteiden valmistukseen/jalostukseen liittyen.

Kyä kelpaa!

Lue lisää alkuperämerkistä
Ravinnerikasta lähiruokaa

Ravinteet - check!

Osterivinokkaan ravintosisältö on huikea, ja siitä löytyy vitamiinien, kivennäisaineiden, antioksidanttien ja bioaktiivisten polysakkaridien lisäksi muutamaa varsin erityistä ainesosaa kuten lovastatiinia, betaglukaania (jopa 3 kertaa enemmän kuin kaurassa) ja taatusti hyödyllistä ergotioneiinia, jota ei kasvikunnan tuotteista saa lainkaan. Suosittelen lämpimästi googlettamaan lisätietoa näistä!

Syötävät versot sisältävät myös uskomattoman määrän ravinteita. Versoista on mitattu jopa 40-kertaisia määriä ravinteita täysikasvuiseen vihannekseen verrattuna. Jotain kertoo sekin, että NASA tutkii versojen viljelyn mahdollisuuksia avaruudessa - niissä on painoonsa ja kokoonsa nähden niin paljon ravinteita.

Tuotetiedoista löytyy tarkempaa tietoa näiden herkkujen ravinteista.

Tuoretta Satohuoneen osterivinokasta on saatavilla verkkokaupan lisäksi seuraavista:

 • Prisma Kaleva
 • Prisma Hämeenkatu
 • Prisma Koivistonkylä
 • Prisma Pirkkala
 • Prisma Lielahti
 • K-Citymarket Turtola
 • K-Citymarket Linnainmaa
 • K-Citymarket Pirkkala
 • K-Citymarket Lielahti
 • K-Supermarket Hämeenkatu
 • K-Supermarket Kuninkaankulma
 • K-Supermarket Tammelan Stadion
 • K-Supermarket Kaukajärvi
 • K-Market Lapinniemi
 • Reko Ahlman
 • Reko Tammelantori
 • Reko Hervanta
 • Reko Kangasala
 • Reko Nokia
 • Reko Ylöjärvi

Kotiinkuljetuksen tilausohjeet

Tilaaminen

Kotiinkuljetus toimii ns. kestotilauksena eli verkkokaupasta ostamasi tuotteet toimitetaan automaattisesti kotiovellesi kuukausittain. 14 vuorokautta ennen seuraavaa jakopäivää tehdyt tilaukset ehtivät kyseiseen jakoon, myöhemmin tilatut siirtyvät seuraavaan ja kestotilaus alkaa vasta siitä. Näiden sivujen yläreunan vihreästä bannerista voit tarkastaa seuraavat jakopäivät ja tilausajat.

Jos haluat tilata vain kertaluontoisesti, valitse verkkokaupan kassalla toimitustavaksi "Kotiinkuljetus - Kertatilaus". Tällöin tekemäsi tilaus toimitetaan vain yhden kerran, seuraavana jakopäivänä.

HUOM! Jätäthän tilatessasi lisätietokenttään (verkkokaupan kassalla) mahdolliset tarvittavat ovikoodit tai muut toimitusohjeet! Kerrothan samalla, saako tuotteet jättää asunnon ovelle, jos et ole kotona toimitusaikana. Huomioithan kuitenkin, että tuotteiden laatu heikkenee, jos ne ovat pitkään lämpimässä. Kerrostalojen ulko-oville ei jätetä tuotteita.

Maksaminen

Verkkokaupassa maksat ensimmäisen kuukauden tilauksen. Lopuista saat sähköpostiisi laskun kuukausittain. Lasku lähetetään kunkin toimituksen jälkeen. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa. Jos et ole saanut laskua, tarkasta ensin roskapostikansio. Jos laskua ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä. Kaikki vähintään 20€ tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksuja. Alle 20€ tilauksissa toimitusmaksu on 7€.

Kertatilauksessa maksat koko tilauksen verkkokaupassa.

Toimitus

Jakopäivät ovat joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 16.00-21.00 välillä. Yläreunan bannerista voit tarkastaa seuraavan jakopäivän. Saat jakopäivää edeltävänä päivänä tekstiviestinä muistutuksen toimituksesta ja tarkennetun toimitusaika-arvion.

Tilauksia, joita ei pystytä toimittamaan asiakkaasta johtuvista syistä (esim. puutteelliset toimitusohjeet), säilytetään vähintään toimituspäivää seuraavan päivän ajan erikseen sovittavaa noutoa/toimitusta varten. Noutopaikkana voi toimia Satohuoneen toimipiste, seuraavat Reko-jaot tai muu sovittu paikka. Saat tekstiviestin toimitusyrityksestä ja noudon sopimisesta.

Tilauksen muuttaminen, tauottaminen ja lopettaminen

Voit muuttaa tilaustasi tai laittaa sen tauolle milloin tahansa. Lähetä vain nimesi ja toimitusosoitteesi ja kerro selkeästi mitä muutoksia haluaisit tuleviin tilauksiin tai mille ajalle haluat tilauksen tauolle. Muutokset tulevat voimaan kahden viikon kuluttua ilmoittamispäivästä ja laskutus päivitetään automaattisesti.

Voit muuttaa tilaustasi myös tekemällä verkkokaupassa uuden tilauksen samoilla asiakastiedoilla. Tällöin uusi tilaus korvaa edellisen eikä seuraavasta toimituksesta lähetetä laskua.

Voit perua tilauksen milloin tahansa sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella - vaikka heti ensimmäisen toimituksen jälkeen. Tilauksen irtisanomisaika on kaksi viikkoa.