Tuoretuotteiden kotiinkuljetus: 22.05.-18.06. tehdyt tilaukset heinäkuun (02.07.) jakoon ja 19.06.-23.07. tehdyt tilaukset elokuun (06.08.) jakoon
Herneenverso
Herneenverso

Herneenverso

4,50 €
sis. 14 % ALV
Makea ja mehukas, versojen klassikko hyvästä syystä. Säilyy jääkaapissa jopa 2-3 viikkoa. Vain kotiinkuljetuksella.

Herneenverso on versojen ehdoton klassikko ja tuttu näky hienojen ravintoloiden annosten koristeena. Se on kuitenkin paljon muutakin kuin koriste. Kesän herneiden makea ja raikas maku, mehukas ja rouskuva rakenne, sekä superruoan ravintosisältö tekevät siitä klassikkoainesta myös oman kodin keittiössä. Herneenverso on myös perheen pienimpien suosiossa – tällä jos jollain saat lapsetkin tykkäämään vihreästä :)

Herneenverso sisältää mm. runsaasti beta-karoteenia, useita B-ryhmän vitamiineja, C-vitamiinia, K-vitamiinia, kivennäisaineita (kalkkia, kuparia, rautaa, magnesiumia, mangaania, fosforia, kaliumia, sinkkiä, seleeniä), fytoestrogeenia, erilaisia antioksidantteja, ja kohtalaisesti proteiinia.

Versot yleensäkin ovat äärimmäisen ravinnerikasta ruokaa. Niissä voi olla jopa kymmeniä kertoja enemmän ravinteita kuin täysikokoisissa kasveissa. Todellista superruokaa, joka ei tule jauheena purkissa.

Versot sopivat erinomaisesti salaatteihin, leivän päälle, smootheihin, tai keittojen ja muiden lämpimien ruokien viimeistelyyn. Lämpimiin ruokiin käytettäessä lisää annokseen aivan viimeisenä.

Vinkki: Korvaa salaattipohja versoilla niin saat raikkaan makuelämyksen lisäksi aimo annoksen ravinteita!

Lähiruokaa, joka tekee oikeasti hyvää :)


Alkuperämaa: Suomi

Viljelijä ja pakkaaja: Satohuone

Kässälänkatu 4, 33560 Tampere

Mallinumero: HER-01
Samankaltaisia tuotteita