Tuoretuotteiden kotiinkuljetus: 22.05.-18.06. tehdyt tilaukset heinäkuun (02.07.) jakoon ja 19.06.-23.07. tehdyt tilaukset elokuun (06.08.) jakoon
Retiisinverso
Retiisinverso

Retiisinverso

4,50 €
sis. 14 % ALV
Pirteän pippurinen ja raikkaasti retiisinmakuinen pinkkivartinen ilmestys. Kotikokkien luottoverso. Säilyy jääkaapissa n. 10 vrk. Vain kotiinkuljetuksella.

Retiisinverso on pirteä vitamiinipommi josta ei väriä ja makua puutu. Tämä komea pinkkivartinen verso on aikuisen retiisin tavoin raikas ja kirpsakka, ja jopa pippurisen tulinen.

Retiisinverso sisältää mm. A, B, C, E, ja K-vitamiineja, monia kivennäisaineita (rauta, kalsium, magnesium, fosfori, kalium, sinkki), välttämättömiä aminohappoja ja antioksidantteja.

Versot yleensäkin ovat äärimmäisen ravinnerikasta ruokaa. Niissä voi olla jopa kymmeniä kertoja enemmän ravinteita kuin täysikokoisissa kasveissa. Todellista superruokaa, joka ei tule jauheena purkissa.

Versot sopivat erinomaisesti esimerkiksi salaatteihin, leivän päälle, smoothieihin, tai keittojen ja muiden lämpimien ruokien viimeistelyyn. Lämpimiin ruokiin käytettäessä lisää annokseen aivan viimeisenä.

Vinkki: Korvaa salaattipohja versoilla niin saat raikkaan makuelämyksen lisäksi aimo annoksen ravinteita!

Lähiruokaa, joka tekee oikeasti hyvää :)


Alkuperämaa: Suomi

Viljelijä ja pakkaaja: Satohuone

Kässälänkatu 4, 33560 Tampere

Mallinumero: RET-01