Kotiinkuljetus: 22.11.-19.12. tehdyt tilaukset tammikuun (02.01.) jakoon ja 20.12.-23.01. tehdyt tilaukset helmikuun (06.02.) jakoon

Peruutusehdot

Kuluttajansuojalain mukaista 14 vuorokauden peruutusoikeutta ei sovelleta Satohuone-verkkokauppaan, sillä kaikki tilattavat tuotteet ovat lain poikkeuskohdan mukaisia eli helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Asiakas voi kuitenkin milloin tahansa irtisanoa tekemänsä kestotilauksen ("kotiinkuljetus kestotilauksella"). Peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse tai Satohuoneen verkkosivujen (www.satohuone.fi) yhteydenottolomakkeella. Peruutuksen voi tehdä vapaamuotoisesti, mutta peruutusta tehdessä asiakkaan on annettava nimensä, toimitusosoitteensa ja tilausnumeronsa, jotta tilauksen peruuttaminen saadaan kohdistettua oikein. Tilauksen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Irtisanomisajan aikana erääntyvät maksut veloitetaan sopimuksen mukaisesti. Irtisanomisaikana tehtävät toimitukset toimitetaan sopimuksen mukaisesti, ellei asiakkaan kanssa sovita toisin. Irtisanomisajan päätyttyä kestotilaussopimus päättyy automaattisesti ja laskutus katkaistaan. Jos asiakas peruuttaa kestotilauksensa 14 vuorokautta ennen seuraavaa toimituspäivää, kyseisen toimituksen maksua ei veloiteta ja mahdollisesti jo suoritettu seuraavaa toimitusta koskeva maksu hyvitetään asiakkaalle.