Kotiinkuljetus: 22.11.-19.12. tehdyt tilaukset tammikuun (02.01.) jakoon ja 20.12.-23.01. tehdyt tilaukset helmikuun (06.02.) jakoon

Tuotteet

Kestotilauksen tilausohjeet alla.

Luethan ne huolella ennen tilaamista. Kasvualustasäkkien tilausohjeet löytyvät tuotesivulta.

Ethän lisää samaan ostoskoriin noutotuotteita (kasvualustasäkkejä) ja kestotilaustuotteita - tilaaminen ei onnistu näin.

Pian tulossa...

Sienten kotikasvatustarvikkeita ja rihmastoa verkkokauppaan. Pysy kuulolla! Facebookista löydät tuoreimmat uutiset.

Ravintoloille

Tampereella ja lähikunnissa tarjoamme edulliset sopimushinnat ja joustavan ja mutkattoman palvelun. Ota yhteyttä! Yhteystiedot

Tilaaminen

Kotiinkuljetus toimii ns. kestotilauksena eli verkkokaupasta ostamasi tuotteet toimitetaan automaattisesti kotiovellesi kuukausittain.

14 vuorokautta ennen seuraavaa jakopäivää tehdyt tilaukset ehtivät kyseiseen jakoon, myöhemmin tilatut siirtyvät seuraavaan ja kestotilaus alkaa vasta siitä. Näiden sivujen yläreunan vihreästä bannerista voit tarkastaa seuraavat jakopäivät ja tilausajat.

HUOM! Jätäthän tilatessasi lisätietokenttään (verkkokaupan kassalla) mahdolliset tarvittavat ovikoodit tai muut toimitusohjeet! Kerrothan samalla, saako tuotteet jättää asunnon ovelle, jos et ole kotona toimitusaikana. Huomioithan kuitenkin, että tuotteiden laatu heikkenee, jos ne ovat pitkään lämpimässä. Kerrostalojen ulko-oville ei jätetä tuotteita.

Maksaminen

Verkkokaupassa maksat ensimmäisen kuukauden tilauksen. Lopuista saat sähköpostiisi laskun kuukausittain. Lasku lähetetään kunkin toimituksen jälkeen. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa.

Jos et ole saanut laskua, tarkasta ensin roskapostikansio. Jos laskua ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä.

Kaikki vähintään 20€ tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksuja. Alle 20€ tilauksissa toimitusmaksu on 7€.

Toimitus

Jakopäivät ovat joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 16.00-21.00 välillä. Yläreunan bannerista voit tarkastaa seuraavan jakopäivän.

Saat jakopäivää edeltävänä päivänä tekstiviestinä muistutuksen toimituksesta ja tarkennetun toimitusaika-arvion.

Tilauksia, joita ei pystytä toimittamaan asiakkaasta johtuvista syistä (esim. puutteelliset toimitusohjeet), säilytetään vähintään toimituspäivää seuraavan päivän ajan erikseen sovittavaa noutoa/toimitusta varten. Noutopaikkana voi toimia Satohuoneen toimipiste, seuraavat Reko-jaot tai muu sovittu paikka. Saat tekstiviestin toimitusyrityksestä ja noudon sopimisesta.

Tilauksen muuttaminen, tauottaminen ja peruminen

Voit muuttaa tilaustasi tai laittaa sen tauolle milloin tahansa. Lähetä vain nimesi, toimitusosoitteesi ja tilausnumerosi, ja kerro selkeästi mitä muutoksia haluaisit tuleviin tilauksiin tai mille ajalle haluat tilauksen tauolle. Muutokset tulevat voimaan kahden viikon kuluttua ilmoittamispäivästä ja laskutus päivitetään automaattisesti. Voit muuttaa tilaustasi myös tekemällä verkkokaupassa uuden tilauksen samoilla asiakastiedoilla. Tällöin uusi tilaus korvaa edellisen eikä seuraavasta toimituksesta lähetetä laskua.

Voit perua tilauksen milloin tahansa sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella - vaikka heti ensimmäisen toimituksen jälkeen. Kerrothan nimesi, toimitusosoitteesi ja tilausnumerosi. Tilauksen irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Luethan myös toimitusehtomme.