Kotiinkuljetus: 22.11.-19.12. tehdyt tilaukset tammikuun (02.01.) jakoon ja 20.12.-23.01. tehdyt tilaukset helmikuun (06.02.) jakoon
Lehtikaalinverso
Lehtikaalinverso

Lehtikaalinverso

5,00 €
sis. 14 % ALV
Lempeä lehtikaali on mieto ja siro verso joka on yksi ravinteikkaimmista superfoodeista. Säilyy jääkapissa n. 7vrk. Vain kotiinkuljetuksella.

Lehtikaalinverso on Satohuoneen valikoiman miedoin versolaji ja siksi se sopiikin lähes mihin tahansa ruokaan johon haluat lisää vihreää ja rikkaan ravinnebuustin. Maku on lempeä kaalimainen ja rakenne pehmeä ja siro. Lehtikaali on kiistatta yksi ravinnerikkaimmista versoista ja superfoodeista!

Lehtikaalinverso sisältää runsaasti A-, B6-, C-, E-, ja K-vitamiineja, kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia, kaliumia, karoteenia, aminohappoja ja antioksidantteja.

Versot yleensäkin ovat äärimmäisen ravinnerikasta ruokaa. Niissä voi olla jopa kymmeniä kertoja enemmän ravinteita kuin täysikokoisissa kasveissa. Todellista superruokaa, joka ei tule jauheena purkissa.

Versot sopivat erinomaisesti salaatteihin, leivän päälle, smootheihin, tai keittojen ja muiden lämpimien ruokien viimeistelyyn. Lämpimiin ruokiin käytettäessä lisää annokseen aivan viimeisenä.

Vinkki: Korvaa salaattipohja versoilla niin saat raikkaan makuelämyksen lisäksi aimo annoksen ravinteita!

Ruokaa, joka tekee oikeasti hyvää :)


Alkuperämaa: Suomi

Viljelijä ja pakkaaja: Satohuone

Kässälänkatu 4, 33560 Tampere

Mallinumero: LEH-001